FormaFény Kft.
VILLANYSZERELÉS, ÉPÜLETAUTOMATIKA
MOST INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS!

INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Úgy látszik, sajnos tovább feszítik a húrt. Nem buktatok Ti is és mi is elég pénzt és lehetőséget?!

Kedves Cégvezető, Tulajdonos társam!

A gazdasági életben mindenkinek megvan a szerepe és mindenkire szükség van, így nekünk is rátok, hiszen ti akkor is dolgoztok, amikor mi esetleg pihenünk, szórakozunk. Azt gondolom, össze kell fognunk és egymást segíteni, mert kívülről hiába is várunk segítséget, nem fogunk kapni.

Villanyszerelő vállalkozásom van, és az összefogásban látom a megoldást. Segíteni szeretnénk nektek úgy, hogy az újranyitás előtt felajánlunk egy ingyenes elektromos állapotfelmérést, hogy ne a nyitást követően legyen ebből probléma. Az elektromos áramot természetesnek vesszük, ezért már csak akkor foglalkozunk vele, amikor egyszer csak elsötétedik a vendégtér vagy a konyha, rosszabb esetben a szórakozóhelyeken megáll a zene, az élet. Ilyenkor természetesen fel lehet minket hívni, hiszen az ügyeletünk elérhető a nap 24 órájában, de nem ez a cél.
Ez a kapkodás és pánik azonban elkerülhető lehet, ha időben kiderülnek a problémák.

Az elektromos felmérés magában foglalja az elektromos elosztók vizsgálatát, a hálózat és a szerelvények állapotának véleményezését, érintés- és tűzvédelmi szempontból való megfelelőségét, ill. e jegyzőkönyvek meglétének, érvényességi idejének ellenőrzését. Ennek hiányát nagyon komolyan büntetik. A Katasztrófavédelem nem viccel!

Vigyázat! A segítség öncélú, mert mi is szeretnénk minél előbb vendégként, vásárlóként visszatérni hozzátok.

Ha szeretnél élni a lehetőséggel, kérlek, küldj egy válasz e-mailt elérhetőséggel, vagy hívj minket telefonon, hogy a munkatársnőm időpontot tudjon veled egyeztetni és mindenkinek tudjunk időben segíteni:

SÉRA ERZSÉBET

irodavezető
  iroda@formafeny.hu
  +36 20 441 2711

Mi ezzel és ennyivel tudunk beszállni a „mentésbe”. Segítsünk egymásnak, más úgy sem teszi meg!